Очакват Цецо Соколов в игра още декември


Очакват Цецо Соколов в игра още декември
Снимка: Getty Images/Guliver

1250 0

Цветан Соколов може да се завърне в игра по-рано от очакваното, стига възстановяването му да продължи със същите темпове, пише "24 часа".

Топ нападателят на България е в Италия на контролни прегледи и физиотерапия. Докторът, извършил операцията на рамото му - проф. Джузепе Порчелини, е останал много доволен от възстановяването му до момента. Специалистът дори изразил мнение, че Соколов може да бъде в състояние да изиграе един гейм още в края на декември.

По принцип очакванията бяха, че 206-сантиметровият диагонал ще се върне на полето най-рано в края на януари.

Заради операцията на рамото топ реализаторът на Халбанк пропусна Световната лига и няма да участва на европейското, което е от 9 до 18 октомври у нас и в Италия.

Порчелини вярва, че Соколов ще се възстанови напълно и очаква интервенцията да удължи състезателната кариера на таланта.

Въпреки оптимистичните очаквания националът няма да прибързва със завръщането си. В този момент от възстановяването всяко форсиране може да има негативен ефект. На същото мнение е и ръководството на клубния му тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички