Невероятният Владо Николов готов да помогне, за да стигнем Рио 2016


Невероятният Владо Николов готов да помогне, за да стигнем Рио 2016
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

1567 0

Вездесъщият Владимир Николов, който изведе България до 4-о място на Европейското първенство по волейбол, е готов да остане в нациолания отбор по волейбол и за квалификациите за Олимпийските игри в Рио де Женейро през лятото.

Диагоналът, който е на 38 години и вече веднъж се отказа от националния тим, се завърна през лятото на 2014, а през настоящия сезон на националните тимове беше титуляр за България заради липсата на Цветан Соколов и Боян Йорданов.

Въпреки че се очакваше след Евроволей 2015 той да не играе повече, то Николов е готов да остане за предстоящата през януари квалификация. Той изрази готовност да играе дори на игрите в Рио 2016.

"Ще играя в Олимпийската квалификация в Берлин (5-10 януари), ако получа повиквателна, разбира се. Ако успеем да се класираме, ще се опитам да дам най-добрата си игра на Олимпиадата в Рио 2016.

В противен случай, последният ми мач в националния отбор ще бъде преди Нова година. Този път това е със сигурност", каза пред WorldofVolley капитанът на националите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички