Наш волейболен национал стана "дракон"


Наш волейболен национал стана "дракон"
Снимка: БГНЕС

1422 0

Волейболният национал Теодор Тодоров стана "дракон". 26-годишният център на България подписа договор за една година с шампиона на Швейцария Драгънс (Лугано), съобщава официалния сайт на клуба.

Швейцарците правят много силна селекция за новия сезон, най- вечее заради участието си в Шампионската лига, където са в предварителна група заедно с шампиона на Полша Асеко Ресовия (Жешув), първенеца на Румъния Томис (Констанца) и белгийския Волей бихепи 2 (Асе-Леник).

210-сантиметровият Тодоров е петото ново попълнение за Драгънс, след като преди това от клуба привлякоха италианския център Дамиано Валсеки, словенския национал Ян Покершник и големия бразилски разпределител Марсело Елгартен - Марселиньо, и си върна швейцареца Неманя Савич.

През последните 4 години Еър Теди игра за руския Газпром-Югра (Сургут) заедно с Тодор Алексиев, но след края на миналия сезон и двамата напуснаха отбора.

"Той е играч на световно ниво. Ще бъде определено една от силните ни страни през този сезон и ще гарантира стабилна игра при мрежата. Има отлична атака, която ще бъде използвана много добре от Марселиньо. Със сигурност съм щастлив, че подписахме с него и благодаря на президента на клуба Давиде Ендерлин, който продължава да ни подкрепя с голям ентусиазъм, давайки ни отново играч, който ще взриви феновете", коментира треньорът на Лугано Марио Мота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички