Национали по волейбол на България - ЕвроВолей: Жените посягат към 1/2-финал, мъжете започват


Национали по волейбол на България - ЕвроВолей: Жените посягат към 1/2-финал, мъжете започват
Снимка: bvf.bg

4025 0

Националният отбор по волейбол на България при жените се представя страхотно на Европейското първенство. "Лъвиците" ни си осигуриха участие на четвъртфиналите, където ще срещнат един от фаворитите в лицето на Нидерландия. "Лалетата" са спечелили всеки един мач от надпреварата до момента, като са загубили само един гейм (от общо шест срещи). На осминафиналите те разбиха Швейцария с 3:0, докато България обърна Словакия за 3:2.

България близо до топ 4 на Европейското по волейбол при жените

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Нидерландия да продължи към полуфиналите и да остане непобедена е 1,12. Ставката обаче за сензационен и мечтан успех в полза на българките е 8,00. Справка в efbet показва, че Италия, Сърбия, Турция и Полша са с по-добри шансове поне на хартия за евротитлата, отколкото Нидерландия. Чехия, Франция и България пък са с най-малки (по 100,00 коефициент за всяка от тях да спечели).

Срещата между българките и нидерландките е от 19:00 часа българско време. Точно час и половина по-късно (20:30 часа българско време) започва и участието на националния отбор на България при мъжете на Евроволей 2023. Както е известно, нашата страна е домакин. Очакванията са да потеглим с победа, като съперник на старта ще бъде Испания, която не се слави с особено силен волейбол.

Пред собствена публика: България започва на Евроволей 2023 при мъжете

Коефициентът на efbet за това селекцията на Пламен Константинов да потегли с победа на Европейското първенство е 1,19. Ставката пък за това да поемем доста неприятен и изненадващ удар пред хилядите във Варна, които ще крещят в подкрепа на "лъвовете", като съответно Испания победи, е 5,60.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички