"Можем да бием Франция и да се класираме за Рио 2016"


"Можем да бием Франция и да се класираме за Рио 2016"
Снимка: Gulliver/ Getty Images

911 0

Централният блокировач на националния отбор по волейбол Николай Николов изрази уверение, че "лъвовете" този път могат да спечелят срещу Франция в опит да се класират за Олимпийските игри в Рио де Женейро. 

Както е известно, отбор №1 на България за 2015 година загуби драматичен полуфинал срещу "петлите" на Евро 2016, а Николов, който не игра по време на шампионата в София, вярва в шансовете на националите да се класират за Рио 2016 още на квалификационния турнир в Берлин.

"Имам едно такова усещане, че ще бием Франция. Надявам съм да съм прав, ще видим вече когато отидем там. Реално погледнато полуфинала на Европейското срещу Франция беше един мач, който беше почти спечелен, но го загубихме, но нека да бъде преломната точка за нас и да обърнем нещата сега. "Мисия Рио" е много близко и много далеч, сега никой не може да каже. Затова се подготвяме и се надявам да бъде колкото може по-близко. Ние ще направим всичко възможно", коментира Николов пред БНТ.

"Пределно ни е ясно, че очакванията са много големи след силните представяния, които правим през годините. Ние искаме да се класираме повече от всички останали, защото този труд, който го полагаме с часове в залата, ще се оправдае, ако вземем една квота", допълни блокировачът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички