Министър Раданова очаква успех от волейболните национали в Полша


Министър Раданова очаква успех от волейболните национали в Полша

1243 0

Сужебният министър на младежта и спорта Евгения Раданова се срещна с мъжкия национален отбор по волейбол по време на откритата тренировка в зала "Арена Армеец". Тя пожела успех на тима предстоящото световно първенство в Полша.

"Пожелавам ви успех. Цяла България е с вас. От сърце вярвам във вашето добро представяне и съм сигурна, че българската общественост ще ви подкрепя във всеки мач. Стискаме ви палци, сигурна съм, че ще бъдете колектив и заедно ще постигнете успех", заяви министър Евгения Раданова, която коментира състоянието на търговското дружество "Академика 2011", което стопанисва и Зимния дворец. "Сключени са много неизгодни за дружество "Академика" дългосрочни договори с неизгодни параметри, така че със сигурност проверките ще покажат още много други неща, които вероятно няма да са толкова лицеприятни. Но нека проверката на одита да приключи, за да се даде ясна картина на ситуацията в това дружество," коментира Раданова.

Сужебният министър на младежта и спорта посочи като пример договора за кортовете "Мир и дружба". Неустойката, която има търговското дружество при прекратяване на контракта, е в рамките на 1 600 000 лева, а неустойките за фирмата, получила обекта, са в размер на 8 лева на месец при неплащане на наема. Този договор е сключен на 6 август. Това е денят, в който министър Евгения Раданова встъпи в длъжност като служебен министър на младежта и спорта.

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички