"Лъвиците" тръгнаха със загуба на Гран при


"Лъвиците" тръгнаха със загуба на Гран при

1056 0

Женският ни национален отбор по волейбол записа загуба с 0:3 (- 17, - 20, - 22) от Полша на турнира Гран При, второ ниво, в Пуерто Рико. 

Срещата стартира трудно за българките, които правеха много грешки и допуснаха бързо да изостанат с 4 точки - 1:5. При първата техническа пауза разликата бе намалена, но след това съперничките ни започнаха методично да увеличават разликата  след серия от силни сервиси и в един момент те поведоха със 7 точки - 11:4. При второто техническо прекъсване резултатът бе 16:10, но след това Полша отново дръпна сериозно напред и поведе с 21:13, а в крайна сметка затвори гейма на 25:17.

Във втората част нашите стартираха доста по-добре и макар играта да вървеше точка за точка, нашите имаха предимство, като при първата техническа пауза водеха с 8:6. След това играта се изравни до 12:12, когато настъпи рязък срив в играта ни и полякините записаха 4 поредни точки в актива си. До края Ева Янева и компания така и не можаха да се върнат в гейма.

В третия гейм ситуацията не се промени и българките набързо допуснаха да изостават с 0:5. Те намалиха изоставането си на 4 точки при първата пауза за 4:8, а на втората почивка резултатът бе 9:16. В заключителните минути българките все пак показаха характер и успяха да намалят, но не и да запишат почетен гейм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички