Любо Ганев води спонсор с 800 000 лв. ако спечели изборите


Любо Ганев води спонсор с 800 000 лв. ако спечели изборите
Снимка: БГНЕС

1266 0

Спонсор, който да налива по минимум 800 хиляди лева на година, е дал съгласие да работи с федерацията по волейбол. Условието обаче е Любо Ганев да стане шеф на централата.

"Водил разговор с голяма компания, но при това положение не виждам какво има да говоря. Те хората сами ме питат: "Любо, какво правим?". Говоря за средства от ранга на КТБ преди години. Генералният спонсор трябва поне 800 хиляди лева на година да дава", коментира бившият национал пред "Тема Спорт".

"За европейското първенство мисля, че няма да има проблем с намирането на такъв, както и на по-малки. Но нещата са генерални. Догодина нямаме мачове от Световната лига в България и нещата ще са по-различни. Трябва да мисли глобално. Да имаме спонсор, който да е с дългосрочен договор, както и по-малки партньори", каза още той .

Ганев е един от тримата кандидати за председател на родната федерация, заедно с Красимир Илиев и настоящия шеф Данчо Лазаров. На 3 октомври т.г. ще има извънредно Общо събрание на централата.

"Това събрание трябваше да се проведе през октомври 2016 г. Достатъчно време, за да се проведе една нормална кампания и да се срещнем с клубовете. Но ако не се бях кандидатирал, щеше да излезе, че съм се предал или пък са ме прецакали", добави вицепрезидентът на БФВ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички