Любо Ганев: Този тим е истински отбор на България


Любо Ганев: Този тим е истински отбор на България
Снимка: БГНЕС

1529 0

Изключително доволен и развълнуван бе вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, след успеха на националите ни над Полша и класирането им на финал на Европейските игри в Баку.

"Момчетата показа с играта си какво да се говори за тях. Играхме като отбор. Този отбор е истински отбор на България и заслужава това уважение", заяви Ганев след победата пред "Дарик".

Той посочи, че пред "лъвовете" не е имало изисквания за конкретно класиране.

"Наистина много години чакаме този финал. Имаме много загубени полуфинали. Нека играем един финал напълно освободено. Ние дойдохме с цел да се представим колкото може по-добре и не имало някакви изисквания за класиране към момчетата. Мисля, че след тези игри, в които записахме пет победи от шест мача, това не е случайно. Те показаха, че са националния отбор на България и нека продължават така", сподели Ганев.

"Казах на момчетата, че искам да играят със сърце и да се борят за всяка точка. Нека това е черешката на тортата, защото с играта си показаха, че са един от най-добре подготвените отбори в Баку. Вървим по трудния път и дано накрая се поздравим с успех и златен медал", завърши легендата в българския волейбол.

На финала момчетата на Ники Желязков ще се изправят срещу победителя от полуфинала Русия - Германия. Финалът е в неделя от 11 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички