Любо Ганев продължава да се смее на епитета "агент на ДС"


Любо Ганев продължава да се смее на епитета "агент на ДС"
Снимка: БГНЕС

2329 0

Бившият волейболен национал Любо Ганев категорично отрече да има каквото и да е общо с "Държавна сигурност" и военното контраразузнаване на България.

Той подходи с изключителен сарказъм към "новината", че той е бил агент и коментира извадения в медиите документ, заявявайки че по този документ все още се води на служа - цели 28 години.

"Никой никога не ми е говорил за такива неща. Аз бях офицер от ЦСКА, на една година и половина бях дошъл от Русе, даже волейбол не можех да играя тогава. Идваха постоянно хора от службите, знаехме кои са, говорили сме си с тях, но никой никога не ми е предлагал", коментира Ганев, който по настоящем е член на УС на Българска федерация волейбол. 

"С какво да ме стимулират? Някъде щеше да пише, ако съм получавал пари, но няма никакви документи.

Единственото, което правех, е да играя волейбол. Контактуваш с 50 човека на ден и всички те са свързани с волейбола. Имахме час-два свободно време, в което ходихме на кино.

Дори да съм агент, как ме гледате мене 2 метра такива неща да правя, казарми ли да гледам? Оръжие ли имам, убивам ли, донуси ли правя?

Ето казвам пред всички - всеки, който се чувства ощетен от мен, сядаме, вадим доказателства и ми казва "ти направи това, заради теб загубих".

Какво означава агент? По това досие, което изкараха, дори името ми е объркано, а аз още се водя на отчет. Това означава, че съм действащ агент - защо тогава са ме осветлили? Ще бъде рекордьор в Гинес като най-висок контраразузнавач и второ с най-дълга служба - 28 години", коментира още Ганев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички