Контузиите във волейболния ни тим продължават


Контузиите във волейболния ни тим продължават
Снимка: FIVB

1500 0

Контузиите не спират да преследват волейболния ни мъжки национален отбор. Още един състезател е на път да отпадне от групата на Пламен Константинов за оставащите мачовете от Световната лига, поради травма. Централният ни блокировач Светослав Гоцев се е контузил на вчерашната тренировка на националите. Гоцев е изкълчил левия си глезен. Подобен проблем центърът имаше и непосредствено преди заминаването си за Европейските игри в Баку. Почти сигурно Слави Гоцев ще пропусне финалите във Варна.

Под въпрос за мачовете на националния ни отбор по волейбол във финалната четворка от втора дивизия на Световната лига е още един наш състезател, играещ на същия пост. Централният блокировач Теодор Тодорове със счупен нос.  Има минимален шанс той да се появи с предпазна маска в двубоя срещу Белгия, който е в петък от 17:30 часа. 

Националният селекционер обаче реши да се презастрахова. За Варна вече пътува Красимир Георгиев, който ще е присъедини към тима.

Тодор Скримов е друг волейболист от националния тим, който със сигурност няма да вземе участие в срещите на България. Скримов страда от частично разкъсване на мускул на прасеца и ще му бъдат необходими около три седмици да се възстанови.

Леки травми в последните две срещи срещу Аржентина получиха Николай Пенчев и Андрей Жеков. Очаква обаче двамата да са напълно готови за мача в петък. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички