Константинов вече не се изненадва от загубите си


Константинов вече не се изненадва от загубите си

5437 0

Надявахме се, че ще победим Факел, но разбрахме, че тимът от Нови Уронгой е по-силен от нас. Това заяви Пламен Константинов, стaрши-треньорът на волейболния Губерния след загубата с 0:3 (20:25, 22:25, 20:25) в петия кръг на Суперлигата за мъже в Русия в Москва.

"Първо искам да поздравя отбора на Факел за абсолютно заслужената победа. Отборът е съвършено силен и резултатът е показателен за играта им. За мен това не е нищо изненадващо. Ние се надявахме да победим, но по време на мача разбрахме, че тимът от Нови Уренгой сега е много силен. Лошо ни тръгна играта в посрещането и направихме пропуски там, където бяхме длъжни да покажем преимуществото си. Също така не се справихме с блокадата”, коментира играта на тима си Пламен константинов, пред сайта на руската волейболна федерация.

Факел се отказаха от участие на женския си отбор в Руската супер лига поради финансови причини. А миналогодишният треньор на дамите от нови Уренгой, под чието ръководство игра капитанката на националките Страшимира Филипова – Юри Панченко сега е начело на мъжкия тим на Факел.

"Хареса ми как игра отборът и най-вече, че изпълниха треньорските указания”, коментира успеха си Панченко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички