Константинов: Трябва да съжаляваме за третия гейм


Константинов: Трябва да съжаляваме за третия гейм
Снимка: БГНЕС

1326 0

С голяма горчивина в гласа и очите селекционерът на България Пламен Константинов коментира пред БНТ загубения полуфинал срещу Франция на Евроволей 2015.

"Борихме се, момчетата дадоха всичко от себе си. Но трябва да отдадем заслуженото и на противника. Трябва да съжаляваме за третия гейм, в който загубихме концентрация, а оттам и инициативата", заяви той след мача.

"Франция е качествен отбор с добри играчи и може да прехвърли, ако някъде не върви от другата страна на мрежата. Трябва да се опитаме да се възстановим за една нощ, което е невъзможно. Този полуфинал ще ни остане завинаги в спомените. Италия със сигурност ще иска да си тръгне с нещо от това европейско, след като загуби малко изненадващо от Словения", допълни Константинов.

"Нека хората преценят дали момчетата си оставиха сърцата на игрището", заяви селекционерът, след което коментира самообвиненията на Владо Николов, който каза, че е виновен за загубата.

"Владо направи доста важни точки, големите играчи правят така - поемат отговорността, но това, че е сгрешил не омаловажава приноса и качествата му. Побеждаваме и губим като отбор", отсече той.

"Публиката ни даде силите да стигнем до топ 4 и да изиграем равен мач с най-добрия отбор на света", завърши специалистът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички