Казийски: Няма да се връщам, групата на Европейското е преодолима


Казийски: Няма да се връщам, групата на Европейското е преодолима
Снимка: Getty Images/Guliver

1313 0

Най-добрият български волейболист Матей Казийски за пореден път опроверга информациите за свое завръщане в националния отбор. Той призна, че му липсва да носи националната фланелка, но очаква промени във федерацията по волейбол, за да помисли върху евентуалното си завръщане.

"Ласкае ме това, че много хора, когато чуят, че ще се върна, придобиват един ентусиазъм. Това говори много за постигнатото, докато играех в националния отбор. От друга страна е дразнещо, тъй като така се дават много празни надежди на хората. Никога не съм казвал, че ще се върна и никога не съм казвал, че сядаме да обсъждаме моето бъдеще. Няма конкретни факти на този етап", коментира Казийски.

"Има други мотивации, които ме спират. Иначе тръпката да се изиграе едно Европейско първенство в България е нещо невероятно. Аз честно казано никога не съм си представял, че би могло да се случи и съм много радостен за момчетата, които ще имат възможност да го изпитат", сподели звездата.

Той призна, че е имал насрочена среща със селекционера Пламен Константинов, но не е отишъл на нея, тъй като се е разболял. Въпреки това е дал своя отговор на треньора.

Казийски сподели, че няма да присъства на никой от мачовете от европейското първенство, тъй като заминава за Япония, на подготовка с новия си клубен тим.

"Надявам се да се представим добре на Европейското, групата е преодолима. Надявам се да се справят момчетата, така да не се натоварват прекалено психологически от цялата еуфория, защото тя ще им изиграе лоша шега. Пожелавам им да са живи и здрави, както и да постигнат добър резултат", каза Казийски, който сподели, че поддържа връзка с повечето от националите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички