Жеков и Боян Йорданов ще възраждат "Левски"?


Жеков и Боян Йорданов ще възраждат "Левски"?
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

1082 0

Ръководството на волейболния "Левски" иска да подсили сериозно отбора за втория полусезон на Суперлигата. За целта "сините" обмислят да съберат едни от най-известните играчи на тима и настоящи национали Андрей Жеков и Боян Йорданов, пише "24 часа".

Двамата дълги години носиха екипа на "Левски", преди да поемат към чужбина. В момента Жеков се възстановява от операция на крака, а Йорданов разтрогна с румънския Томис. 35-годишният разпоределител вероятно ще бъде готов за игра след Нова година, но участието му на Европейската олимпийска квалификация е под въпрос. Диагоналът пък изчаква оферти от чужбина и през това време може да поддържа форма със "сините".

Владимир Николов се е свързал и с друг национал - Венцислав Рагин, който пък бе освободен от Томис. Той планира да тренира със Славия.

"Сините" са на последно място в класирането със само един спечелен гейм. Отборът е съставен предимно от юноши и състезатели, преминали през други отбори, но без особен опит. Никой от играчите не получава заплата. Президентът на клуба Владо Николов обаче е решен да промени нещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички