Ясно е бъдещето на Радостин Стойчев


Ясно е бъдещето на Радостин Стойчев
Снимка: БГНЕС

1212 0

Най-добрият български волейболен треньор - Радостин Стойчев, който имаше много оферти след края на сезона в Италия, реши да остане в Тренто и днес официално подписа нов 3-годишен договор с италианския шампион.

По този начин той слага край на спекулациите, че ще търси по-добра (финансово) оферта и предпочете да остане в отбора, с който вече е неколкократен шампион в Серия А1. Договорът му е до края на сезон 2017/18.

"Това, че преподписваме с Радо е не само свидетелство, че ще имаме треньор, който ни е извел до необикновени резултати, но е и много важна стъпка напред за бъдещето на Тренто.

Разбира се, много сме щастливи, че Радо остава, но това е само първата стъпка към това, което подготвяме за новия сезон", заяви президентът на клуба Диего Мосна.

Радостин Стойчев изведе Тренто до куп трофеи в Италия, Европа и в цял свят, а освен това има уникален рекорд от 285 победи в едва 341 мача.

Засега бъдещето на Матей Казийски остава неясно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички