Изживейте страхотно шоу и помогнете на едно дете - днес е "Ас за Арти"


Изживейте страхотно шоу и помогнете на едно дете - днес е "Ас за Арти"

1856 0

През тази седмица Sportline.bg прие присърце благотворителната инициатива "Ас за Арти", която цели да събере достатъчно средства, за да може едва 6-годишният Артър Иванов да води по-нормален живот.

Преди 2 години Артър Иванов заболява от захарен диабет тип 1 (инсулинозависим). За да се помогне на Арти да има по-нормален живот, трябва да бъдат събрани 9 180 лева за инсулинова помпа, както и 10 000 лева за консумативи за 1 година.

Научили за състоянието на малкия Арти, четири момичета от Испанската гимназия използват задължителния си проект по дисциплината "Свят и личност", за да организират благотворителен волейболен двубой - "Ас за Арти".

Срещата ще противопостави настоящият отбор на Испанската гимназия по волейбол срещу дузина от най-известните бивши и настоящи състезатели на България.

По думи на организаторите (Анелия Зашева, Десислава Давидкова, Мария Атанасова и Християна Благоева, Атанас Върбанов) има огромна изненада за феновете, като в сборния отбор е включен играч, който е "повече от легенда". Кой е той обаче ще разберете само ако посетите събитието.

Шоуто пък ще започне по впечатляващ начин, като Поли Генова ще даде старт на събитието по особено впечатляващ начин, който ще ви разтопи от умиление, така че ви препоръчваме горещо да не се замисляте какво да правите днес.

Благотворителният двубой е от 17:30 часа днес в столичната зала "Триадица", която е модернизирана, а това ще е първото събитие след ремонта. Цената на пропуските е 6 лева, а на входа на залата ще може да оставите и допълнителни дарения, които да помогнат на семейството на Арти да събере необходимите близо 20 хиляди лева.

Средствата за инсулиновата помпа са почти събрани, като един от играчите, който няма да може да присъства, лично ще дари 300 лева. Консумативите са дори повече, така че призоваваме всеки, който може да помогне, да посети срещата и да остави своето дарение, независимо на каква стойност е то. Всяка една стотинка е важна!

Може да помогнете дори ако нямате физическата възможност да присъствате в 17:30 часа днес в зала "Триадица". Ето и начините:

Изпратете SMS на кратък номер 17 777 с текст DMS ARTI

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

Титуляр: Артър Пламенов Иванов
Банка: ПроКредит Банк
IBAN: BG98 PRCB 9230 1047 2823 13
BIC: PRCBBGSF

Всяка една усмивка в залата, всяко едно дарение, всеки един SMS е добре дошъл за Арти и неговото семейство. Нека не ги разочароваме!

За повече информация за събитието, продажбата на пропуски (заявки/резервации на билети) и други въпроси, които имате, може да се свържете:

Анелия Зашева - организатор на събитието "Ас за Арти" https://www.facebook.com/aneliza 

Иво Вецев - главен редактор на Sportline.bghttps://www.facebook.com/vetzev?fref=ts

*Sportline.bg подкрепя изцяло инициативата и призовава своите читатели да допринесат за едно добро дело!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички