И Вальо Братоев ще играе за Купата на България


И Вальо Братоев ще играе за Купата на България

1156 0

Поредният волейболен национал ще подсили ВК Монтана по време на турнира за Купата на България, който започва следващата седмица.

Това е Валентин Братоев, чийто тим Ажаксио отпадна по време на четвъртфиналите във френското първенство. Така посрещачът е свободен да се присъедини към тима на Георги Петров, който автоматично се превръща в основен фаворит за трофея.

Братоев ще се присъедини към своя брат-близнак Георги, който вече няколко месеца носи екипа на "сините". По-рано тази седмица пък стана ясно, че и друг национал - Николай Николов, също ще играе за Монтана.

Днес Монтана замина за София, а по-късно през деня ще направи тренировка в залата в Сливница. Там утре започват срещите от Група „В“ за Купата на България, в който ще участват още Нефтохимик 2010, Арда и Марек Юнион-Ивкони. Тимът на Георги Петров в понеделник от 17:30 часа излиза срещу Нефтохимик 2010.

В Група „А“ са Добруджа, Пирин (Разлог), „Левски“ и Виктория Волей. Мачовете ще се играят в зала „Добротица” в Добрич. Първите два отбора от всяка група се класират за полуфиналите, които също са в Добрич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички