Holiday Heroes организират турнир по плажен волейбол


Holiday Heroes организират турнир по плажен волейбол

1102 0

На 18 юли благотворителната организация Holiday Heroes кани социално-отговорните компании в България да се включат в турнир по плажен волейбол. Събитието ще се проведе на терените на любезните домакини от “Спорт волей мания” - гр. Божурище, бул. „Европа“ 85. Състезанието е част от поредицата „Спортувай с мисия!“ – инициатива, която празничните герои стартираха миналата година отново със състезание по този спорт.

За участие може да се запишете на a.alexandrova@holidayheroes.bg. Всички средства събрани от входните такси на отборите ще бъдат използвани за финансиране на кампания Коледа 2015 на Holiday Heroes.

По време на предишния турнир се състезаваха единадесет отбора от различни браншови компании, сред които и преки конкуренти. Звездните посланици на каузата също се включиха и сформираха свой отбор. Снимки и репортаж от събитието вижте на този адрес.

Всичко за турнира по волейбол, както и за другите спортни турнири на Празничните герои ще намерите тук: https://holidayheroes.bg/sportuvai-s-misiq/

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички