Добруджа показа волейболната купа на площада


Добруджа показа волейболната купа на площада

860 0

Волейболистите на Добруджа 07 показаха, спечелената от тях купа на България по волейбол на свои фенове в центъра на Добрич. Тимът на Мирослав Живков беше качен на сцената на площад Свобода в края на концерта, организиран по повод Деня на Европа.

Волейболистите застанаха пред жителите на града по инициатива на кмета Детелина Николова. Целта беше хората, които не са имали възможност да присъстват на връчването на купата на 25 април, да съпреживеят емоцията от голямата победа. Тази година тимът се поздрави и с второто място в шампионата на Суперлигата.

„С неприкрито чувство на гордост вече можем да се наречем волейболната столица на България. С играта и спортния си хъс спечелихте нестихващите аплодисменти не само на добруджанци, но и на всички, които обичат волейболната игра”, каза от трибуната Детелина Николова.

Кметът благодари на ръководителите на отбора, на треньорите и на състезателите като обеща и занапред тимът да получава финансова подкрепа от Общината. Николова подари на всички сувенирна чаша със снимка на отбора с купата.

От името на играчите Коце Стойков заяви: „Надявам се това да е едно ново начало и следващата година да постигнем много повече”.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички