Данчо Лазаров: Казийски може да се завърне в националния отбор


Данчо Лазаров: Казийски може да се завърне в националния отбор
Снимка: БГНЕС

1834 0

Президентът на българската федерация по волейбол Данчо Лазаров е очаквал по- добро представяне от националния ни отбор на световното първенство, на което страната ни бе домакин заедно с Италия. Според него раздялата със селекционера Пламен Константинов е станала по взаимно съгласие и в бъдеще той отново може да се завърне в тима ни.

Лазаров разкри, че няма никакви различия с Матей Казийски, който отказа да играе за България заради напускането на бившия селекционер Радостин Стойчев. Президентът на родната федерация е готов да проведе разговор с играча и съществува вероятност посрещачът да облече отново националната фланелка.

"Матей винаги ще има място в отбора. Тук всичко опира до неговата лична мотивация. Говорил съм с него и съм готов пак да го направя. Той е професионалист, който е дал много на България. Мога да ви уверя, че лично ще разговарям с Казийски за евентуалното му връщане в отбора, но искам да го направя очи в очи, а не чрез медиите", каза Лазаров пред Канал 3. 

Въпреки проблемите с контузии на основните ни играчи Данчо Лазаров е очаквал България да стигне до финалната шестица в Италия. Новият селекционер на националния ни отбор няма да бъде обявен скоро. Това ще стане, когато бъдат поставени цели за следващите големи първенства, на които страната ни ще участва, включително и квалификациите на Олимпийските игри в Токио през 2020г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички