Цветан Соколов се връща в игра за България на турнира във Варна


Цветан Соколов се връща в игра за България на турнира във Варна
Снимка: cev.lu

7448 0

Един от най-добрите български волейболисти в последните години - Цветан Соколов, ще се завърне в игра за националния отбор по време на турнира Лигата на нациите във Варна. Това призна наставникът на тима Силвано Пранди на летище "София", където бе посрещнат от медиите.

"Със сигурност, това което мога да ви кажа, че ще има 4 промени в състава за турнира във Варна. Първо Цецо Соколов ще се присъедини още утре към отбора и ако всичко е наред, ще играе във Варна. След това Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов и четвъртият състезател, който ще прибавим ще бъде Теодор Тодоров, който ще замени пълния дебютант, който беше с нас до сега Николай Колев", заяви Пранди.

Соколов изигра много силен сезон на клубно ниво за тима на Лубе, за което получи заслужено по-дълга почивка. Сега обаче диагоналът може да се завърне в игра за "лъвовете", а това може да се случи на наша земя. Както е известно, през миналата година Соколов не игра за националния отбор след контузия.

Силвано Пранди призна още, че отборът наистина не се е представил на ниво в предишните си мачове, но се надява играта на тима да се подобри в морската столица на България. "Ако трябва да съм честен, в тези мачове се представихме доста неубедително, дори зле в част от тях. Това го отдавам в голяма степен и на тежкото пътуване, което бе свързано с много дълъг престой във въздуха и след това голямата часова разлика, която трябваше да се преодолее", смята Пранди.

Тази вечер от 21 часа България ще се изправи срещу тима на Италия. А къде можем да гледаме големия мач - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички