Цветан Соколов извади позитивите от 13-те загуби на България в Лигата на нациите по волейбол


Цветан Соколов извади позитивите от 13-те загуби на България в Лигата на нациите по волейбол
Снимка: Lap.bg

1287 0

Националите на България започнаха преди седмица подготовката си за Европейското първенство по волейбол, което ще стартира на 1 септември 2021 година.

Към тях се присъедини и капитана на "лъвовете" Цветан Соколов, който все още се възстановява от получената контузия по време на турнира Лига на нациите:

"Не мога да кажа как се чувствам все още, защото това е първата ми тренировка в зала. Направих резонанс преди една седмица и той показва, че мускулът е зараснал на 95%, което означава, че мога да се натоварвам и ще се включа по-пълноценно в тренировъчния процес", заяви Цецо и след това коментира представянето на България в Лигата на нациите:

"За турнира всичко може да се каже, но няма да бъде достатъчно. Направихме един не много приятен турнир. Натрупахме доста загуби, не играхме добре. Можехме много по-добре да изиграем някои мачове. Но това, което стана не беше добре дори от психическа гледна точка, защото ние сме един отбор, който е млад и в момента се гради, трудно е да излезем от тази ситуация, в която сме в момента", призна Цветан Соколов, но добави, че има и друга гледна точка:

"Обаче, нека да погледнем малко по-добре на нещата, от гледна точка на това, че се даде възможност на много състезатели да се изявят в тази Лига, в такива мачове, в които някои момчета не са си мислили, че ще играят. Така, че колкото и негативно, толкова и позитивно бихме могли да погледнем на този турнир. Трябва да оставим назад загубите, които натрупахме", каза диагоналът по повод на 13-те загуби на България в Лигата на нациите.

Ето и списък с разширения състав на България за Европейското първенство по волейбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички