Цветан Соколов с емоционално сбогуване с Лубе (СНИМКИ)


Цветан Соколов с емоционално сбогуване с Лубе (СНИМКИ)

2112 0

Звездата на българския волейбол Цветан Соколов се сбогува емоционално с дългогодишния си италиански клуб Кучине (Чивитанава). Българинът си тръгва от тима с две титли за сезона - титлата на Италия и Шампионска лига.

 

Да бъдеш част от Лубе е чест. Последните 3 години , в които бях част от това семейство, бяха наситени с много силни емоции, прекрасни и трудни моменти, за които не само като спортист , но и като човек съм благодарен. Постигнахме много заедно 🥇🥇🥇🥇 , но заедно с това се учихме как след пораженията да ставаме обединени и по-силни! Момчета , надявам се скоро отново да се срещнем - като опоненти или като съотборници няма значение ,но едно е сигурно - винаги като близки за мен приятели ! Всеки един човек, с който работихме през тези три години, стафа, уредници,администрация и всички онези сърцати тифози , които бяха с нас неизменно ....всички те не просто искат победата и помагат на отбора , но и дават част от себе си, ето защо е вярно - Lube nel cuore. 
Казвам ви довиждане, а не сбогом!
Благодаря ви за всичко!

"Да бъдеш част от Лубе е чест. Последните 3 години , в които бях част от това семейство, бяха наситени с много силни емоции, прекрасни и трудни моменти, за които не само като спортист , но и като човек съм благодарен. Постигнахме много заедно, но заедно с това се учихме как след пораженията да ставаме обединени и по-силни! Момчета , надявам се скоро отново да се срещнем - като опоненти или като съотборници няма значение ,но едно е сигурно - винаги като близки за мен приятели ! Всеки един човек, с който работихме през тези три години, стафа, уредници,администрация и всички онези сърцати тифози , които бяха с нас неизменно ....всички те не просто искат победата и помагат на отбора , но и дават част от себе си, ето защо е вярно - Lube nel cuore."

Казвам ви довиждане, а не сбогом!

Благодаря ви за всичко!


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички