Цяла България трепне преди Часът на истината


Цяла България трепне преди Часът на истината

1157 0

Днес от 20,30 часа в зала "Арена Армеец" българският национален отбор по волейбол започва участието си на европейското първенство, на което сме домакини заедно с Италия. Първият съперник от група "А" е Германия, а селекционерът ни Пламен Константинов определи мача като "Часът на истината".

Тази вечер "Арена Армеец ще бъде изпълнена до краен предел. До вчера бяха продадени над 11 000 билета за двубоя. Останалите 1500 по всяка вероятност ще се изкупят като топъл хляб днес.

Очаква се сред официалните гости да бъдат много министри. Възможно е да дойде и приемиерът Бойко Борисов, както и президентът Росен Плевнелиев.

За ситуацията в нашия отбор четете ТУК.

Европейското ще тече успоредно и във Варна. Мачовете от група "С" на турнира започват също днес в зала "Конгресна" във Варна. Интересът към Полша, Словения, белгия и Беларус обаче не е толкова голям. Заради мачовете на България поляците, които са световни шампиони, ще имат рехава публика. Варненци ще предпочетата да си останат у дома и да гледат мачовете на "лъвовете" по телвизията.

До вчера продадените билети за първите два мача Словения - Беларус и Полша - Белгия бяха общо около 1500.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички