Цецо Соколов: Може и да играя в квалификацията в Берлин


Цецо Соколов: Може и да играя в квалификацията в Берлин

1196 0

След няколко седмици волейболният национал Цветан Соколов ще има важен преглед, след който ще стане ясно дали ще се върне в игра навреме, за да участва в олимпийската квалификация в Берлин.

"Възстановяването ми върви много добре. Вече започнах да атакувам и постепенно увеличавам силата на атака. Правим разстрел по двойки и вече се включвам спокойно на 60%. Аз и всички в отбора сме доволни как вървят нещата. Трябва още малко време", коментира Соколов пред "7 дни спорт".

"Сега не мога да кажа дали ще мога да участвам в квалификацията в Берлин. Ако всичко върви добре, е предвидено на 22 декември да изиграя първия си мач. Тогава е последната среща на Халбанк за годината от турското първенство. Това означава, че ако рамото ми издържи и всичко върви по най-добрия начин, може и да успея да изиграя тази квалификация в Берлин. На 17 декември имам преглед в Италия и ако получа зелена светлина, ще мога да играя", уточнява волейболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички