България бе тотално разбита от Франция на старта на Волейболната лига на нациите


България бе тотално разбита от Франция на старта на Волейболната лига на нациите
Снимка: facebook / bfvolley

1681 0

Националният отбор на България по волейбол загуби с 0:3 гейма от Франция на старта на Волейболната лига на нациите. "Петлите" победиха "лъвовете" с 25:21, 26:24 и 25:14 в отделните части насред Анталия (Турция).

България бе разбита от Франция

Битката на турска земя започна равностойно и вървеше точка за точка. При отбелязаната 20-та за България "петлите" вдигнаха оборотите и не сбъркаха до самия край, затваряйки на 25:21.

Втората част бе далеч по-оспорвана. Възпитаниците на Джанлоренцо Бленджини играха по-освободено и сервисът влизаше по-често. Добър гейм направиха Георги Татаров, Денис Карягин и Симеон Николов. В крайна сметка обаче се стигна до няколко грешки за българите, от които французите се възползваха и затвори успешно гейма с 26:24.

Третият гейм обаче бе най-категоричен за "петлите" и тяхната звезда Ървин Нгапет. България бе тотално разбита и загуби официално мача с резултат от 14:25.

Това бе първият официалнен мач на италианския специалист Джанлоренцо Бленджини начело на "лъвовете". Следващият ще бъде срещу Канада на 24 май от 14:00 часа (българско време).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички