Борислав Кьосев: Защо Резенде може да си избира съперници, а Хайнен - не?


Борислав Кьосев: Защо Резенде може да си избира съперници, а Хайнен - не?
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1163 0

Бившият национал на България Борислав Кьосев коментира поведението на германския селекционер Витал Хайнен в мача срещу Холандия. Кьосев смята, че всеки може да си прави сметки. Той припомни случая с треньора на Бразилия Бернардо Резенде от Световното първенство. Резенде умишлено искаше тимът му да падне от България, за да си осигури по-лесни противници за следващата фаза.

"В спорта целта е само една - победата! Всеки може да си прави сметки срещу кой, как и къде да играе. Щом схемата го позволява… Защо треньорът на Бразилия Бернардо Резенде да може да си избира съперници, а Хайнен - не", заяви Кьосев пред „Меридиан мач“.

Той коментира и представянето на България в груповата фаза на Евроволей 2015: "Очаквах тежки битки в първите ни три мача от европейското първенство. Така и се получи. Доволен съм, че момчетата играха с характер и воля за победа и най-важното - като колектив".

Относно мача ни на четвъртфиналите, Кьосев заяви: "Логичният ни съперник е Германия и се надявам отново да победим. В два мача се измъкнахме малко с късмет, но вече идват двубоите на истината".

Съперникът на България ще стане ясен тази вечер. Двубоят между Германия и Белгия е от 20:30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички