Бойко Борисов: Да подкрепим волейболистите срещу Франция!


Бойко Борисов: Да подкрепим волейболистите срещу Франция!
Снимка: БГНЕС

1201 0

Министър-председателят на България Бойко Борисов призова българския народ да подкрепи националния отбор по волейбол, който тази вечер в столичната зала "Арена Армеец" се изправя срещу Франция в спор за място на финала на Евроволей 2015.

Вчера премиерът проведе среща с шефа на световния волейбол Ари Граса в опит да помогне на българската кандидатура за домакинство на Световно първенство 2018.

Чрез профила си във Facebook Борисов изрази възхищението си към организацията на Европейското по волейбол и се надява "лъвовете" да получат нужната подкрепа довечера.

"По време на срещата ми с президента на Международната волейболна федерация Ари Граса и министъра на спорта Красен Кралев заявих, че държавата ще застане плътно зад кандидатурата на нашата федерация за домакинството на световното първенство по волейбол за мъже през 2018 г. Организацията на провеждащото се в момента европейско първенство в София и Варна е чудесна и съм изключително горд и щастлив от представянето на българските волейболисти. Нека в събота всички да ги подкрепим в полуфиналния им мач срещу Франция", написа Борисов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички