Аспарух Аспарухов след 0:3 от Полша: Всеки иска да играе добре, но е трудно


Аспарух Аспарухов след 0:3 от Полша: Всеки иска да играе добре, но е трудно
Снимка: volleyballworld.com

714 0

Националният отбор на България по волейбол записа 6-та загуба в турнира Лига на нациите. "Лъвовете" отстъпиха пред световния шампион Полша с 0:3 гейма. След края на срещата Аспарух Аспарухов сподели пред "Дспорт", че все още е трудно на България да играе на такова ниво:

"Емоциите са смесени. Все още е трудно да играем на такова ниво. Имаме много мотивация. Сигурен съм, че ако работим много здраво, в бъдеще ще играем на това ниво. Разбира се, че е много трудно да играеш срещу световния шампион Полша".

"Със сигурност има напрежение. Не мога да кажа, че играхме със спокойствие. Те са световен шампион. Всеки иска да играе добре, но е трудно", призна посрещачът ни.

"Играхме с напрежение. Далеч сме от това ниво. Ще работим здраво, за да стигнем един ден тяхното ниво. Урокът е, че трябва да работим здраво и да се учим от Полша – как играят и как се отнасят към всеки един елемент от играта. Каквото е възможно, трябва да го попием", допълни той.

"Утре ни очаква мач с Бразилия, който ще е много труден и на високо ниво. Надявам се да се представим по-добре от днес и защо не да ги победим", каза за финал Аспарухов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Хулиган, който пасе говеда: Детството на Олександър Усик

Украинецът Олександър Усик е имал бурно детство, което не е изненадващо за един боксьор. Самият той е цитиран...

Реклама

Най-четени новини


виж всички