Андрей Жеков: Отиваме към провал


Андрей Жеков: Отиваме към провал
Снимка: БГНЕС

8081 0

Един от ветераните в националния ни отбор по волейбол Андрей Жеков коментира слабите резултати на тима на световното първенство по волейбол. Възпитаниците на Пламен Константинов загубиха теоретични шансове да се класират за финалната шестица след загубата от Германия с 1:3.

"Не искам да правя индивидуални оценки. Цялото първенство не върви по начина, по който искаме. Аз лично за себе си след като свърши първенството ще си направя равносметка. Още преди да тръгнем, аз казах, че трябва да сме реалисти. В момента сигурно има 10 отбора, които сме на едно ниво. Ако в даден момент, когато си точка за точка не реагираш и не затвориш мача, го губиш" - каза Жеков пред НЮЗ7.

Според национала лошото представяне на отбора е тръгнал от загубата от Канада с 2:3.

„Той беше един Рубикон за нас. Там се разколебахме, след това загубихме от Русия, при положение, че водехме с 2:0. Вчера също тежка загуба от Бразилия, днес също – излязохме, като знаехме, че повече нямаме право на грешка. Всички съжаляваме много, защото положихме много усилия" - допълни Жеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички