Ананиев: Не бе лесно да намерим мотивация за този мач


Ананиев: Не бе лесно да намерим мотивация за този мач

938 0

"Не бе лесно да намерим мотивация за този мач. Разбира се, преди него все още имахме шанс да се класираме напред, но реално погледнато не можеш да си представиш, че си способен да победиш с 3:0, особено този отбор на Франция, който се намира в толкова добра форма. Излязохме на полето и се опитахме да покажем най-доброто, на което сме способни, но загубихме в три гейма“.

Това коментира след загубата от Франция в Берлин посрещачът Методи Ананиев, който се появи на в игра в третия гейм. Той говори пред официалния сайт на CEV.

Българският национален отбор по волейбол няма да участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро. "Лъвовете“ загубиха последния си мач от група Б на квалификацията в Берлин срещу европейския шампион Франция с 0:3 (19:25, 20:25, 15:25).

С това поражение „трикольорите“ останаха на третата позиция с 3 точки след една победа и две загуби, и отпадат от надпреварата. За следващата фаза продължават французите, които спечелиха първото място с 9 точки и Русия, която завърши на втора позиция с 6 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички