Алексиев: Трябва да бием всеки, ако искаме да играем на полуфинал


Алексиев: Трябва да бием всеки, ако искаме да играем на полуфинал
Снимка: Gulliver/Getty Images

991 0

Няма значение е кой ще е следващият ни съперник. Силните отбори трябва да се побеждават, ако искаме да влезем в четворката, обяви Тодор Алексиев след драматичната победа над Холандия с 3:2 на Евроволей 2015 снощи. 

“Тежък мач, който можеше да бъде по-лек, защото измъкнахме оспорвания първи гейм. Във втората част имахме проблеми – след леката загуба на концентрация и контузията на Теди. Оттам не можахме да задържим преднината, която имахме в мача. Но победата си е победа и няма абсолютно никакво значение, как е постигната", коментира още той.

"Дългото прекъсване на мача и излизането на Салпаров от игра ни повлияха и много бързо съперникът навакса изоставането, а след това и поведе. Ще трябва да работим върху това да успяваме да запазваме преднината, която имаме и да не се допуска отново. Всички момчетата дадоха максимума сиси, помагахме си в трудните моменти и голямата воля и желанието за победа", каза още посрещачът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички