Алексиев напуска обиден националния отбор


Алексиев напуска обиден националния отбор

1842 0

Тодор Алексиев най-накрая ще съблече националната фланелка, както се заговори преди дни. Капитанът напуска отбора, обиден от факта, че не е получил достатъчно шанс за изява на световното първенство в Полша, пише „Меридиан мач". По време на шампионата треньорът Пламен Константинов често оставяше посрещача на пейката, като залагаше на младоците Тодор Скримов и Николай Пенчев. Това никак не се понравило на Алексиев, който споделил пред близки, че мондиалът е последното му състезание с националния отбор.

Близки до тима обаче ни довериха, че това не е единствената причина за решението на Тодор. Волейболистът иска да се съсредоточи в клубния си отбор Газпром-Югра (Сургут), където играе и централният блокировач Теодор Тодоров, а основният му мотив е финансов. Алексиев получава доста солидна сума от руснаците на сезон, докато в националния отбор играе почти без пари. Освен това посрещачът бесен заради случващото се с Корпоративна търговска банка, където има вложени немалко средства.

Същевременно Пламен Константинов почти сигурно ще продължи да бъде треньор на националите. В тима засега остава и разпределителят Андрей Жеков, който ще наследи капитанската лента от Алексиев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички