Соколов: Излизаме единствено за победа срещу Португалия

Диагоналът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Цветан Соколов заяви след втората победа на Европейското първенство с 3:0 гейма над Румъния в Монпелие (Франция), че тимът ни излиза за победа в третия мач срещу Португалия.

„Имаше моменти, в които се отпускахме, защото си мислехме, че мачът ще бъде спокоен и доста лесен, но румънците ни показаха, че вече няма отбори, срещу които да излезеш и просто така да победиш. Вече в цял свят се играе един доста добър волейбол. Радваме се, че победихме. Отиваме да почиваме и да мислим за следващия мач, който е много важен", започна Соколов.

Пранди доволен от старта: Важна е само победата!

Националният отбор по волейбол на България стартира ударно Европейското първенство. Играчите на Силвано Пранди се наложиха с 3:0 над Гърция в отк...

"Срещу Португалия трябва да излезем с много по-различна мотивация и да играем много по-различен волейбол от този, който показахме днес на игрището. Няма значение дали сме падали или сме побеждавали срещу тях. Това е едно Европейско първенство, трябва да го изиграем на 100% и да се стремим към победата. Излизаме за победа над Португалия", добави още той пред официалния сайт на БФВ.

А къде да гледаме големия сблъсък между България и Португалия - вижте тук.

Още по темата

Please select answer!