Скримов обяви причината за загубата и каква е контузията му


Скримов обяви причината за загубата и каква е контузията му
Снимка: FIVB.com

4475 0

Посрещачът и най-резултатен български волейболист по време на загубата на България от Иран - Тодор Скримов, не остана доволен от начина, по който отборът игра срещу азиатския тим. Той не беше съгласен, че е липсвал опит на българския тим, назовавайки че голямата разлика в мача е дошла от слабия сервис, изпълняван от възпитаниците на Пламен Константинов.

"Бяха по-добрият отбор в този двубой. Ние също имаме опит,  така че разликата не дойде от там. Причината, според мен, е в най-вече вначалния удар - той изигра главна роля в днешния мач. Нашият сервис изобщо не ги затрудни. Техният разпределител разигра всички нападатели и това не позволи на блокадата ни да работи", сподели посрещачът.

Както е известно, той получи травма в средата на 4-ия гейм, като се оказа, че е получил крампи, за които призна самият той.

Получих схващане в прасеца, което често получавам. Надявам се до 2-3 дни да съ, напълно възстановен, не знам кога точно ще играя, но ще играч. Би било несериозно, ако не бием с 3:0 срещу Пуерто Рико", допълни Скримов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички