Националите очакват тежко, но успешно Европейско първенство

Националният отбор на България по волейбол заминава утре (22 август) за Полша, където ще се проведе Европейското първенство. Нашите са в група с Русия, Словения и Испания, като всички мачове от групата ще се играят в Краков. Момчетата на Пламен Константинов стартират срещу отбор на "сборная".

"Направихме добра подготовка. Аз се чувствам добре, отборът също. Отиваме на Европейското с голямо желание, искаме да покажем нашата игра и да се забавляваме. Имаше спад в играта ми по време на Световна лига, но си починах и се чувствам добре. 

Пламен Константинов избра "лъвовете" за Евроволей 2017

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов обяви групата от 14 състезатели за Европейското първенство 2...

Имах някои болки, но се възстанових. Според мен съм напълно готов. Ще дам всичко от себе си и искам да помогна. Ние обаче сме отбор, всеки разчита на всеки. Трябва да играем на максимум срещу всички", заяви Цветан Соколов.

"Не се ходи всеки ден на Европейско. Имахме време след лигата да си починем и мисля, че в момента отборът е много по-добър. Имаме някои здравословни проблеми, но момчетата ще стиснат зъби.

Шансовете на Русия са 70:30 в тяхна полза, това е нормално, винаги е било така. Тежко ще е, но вярвам, че имаме сили да бием всеки един отбор. 

Не знам вече колко четвърти места имаме, все четвърто място. Не трябва обаче да се залъгваме, да влезем в четворката ще е много трудно", заяви друг от лидерите на "лъвовете" Теодор Салпаров.

Още по темата

Please select answer!