Братоев: Непостоянната игра е за отборите без претенции, а ние имаме


Братоев: Непостоянната игра е за отборите без претенции, а ние имаме
Снимка: БГНЕС

691 0

"Всяка една победа носи позитиви, които остават в главата и когато знаеш, че един път си направил нещо, това помага в тежки ситуации. Да знаеш, че можеш да го повториш".

Това заяви разпределителят на България Георги Братоев след страхотната победа над Бразилия в Световната лига във Варна снощи.

"Според мен това лице трябва да го показваме във всеки мач, но не във всеки мач се получава. Виктор каза, че трябва да търсим постоянство в играта. Играта на приливи и отливи е присъща за отборите, които нямат претенции, а ние имаме. Трябва да се опитаме да задържим нивото и ритъма на игра, а резултатите ще дойдат сами", добави той.

"Постоянството зависи най-вече от тренировъчния процес. Ако успяваме да се справяме добре в тренировките, е логично и на мачовете да играем добре", смята Братоев.

Според него отборът няма право да се оправдава с умората, тъй като феновете в залата са отделили от средствата си, за да ги подкрепят.

"Умора има и при нас и при тях, но всеки път, когато излизаме с националната фланелка, умората е едно оправдание, което нямаме право да използваме. Днес имаме 4-5 хил. зрители в залата. Тези хора са отделили от собствените си средства, за да дойдат и да ни гледат. Ние нямаме право на никакви извинения", категоричен е националът.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното

Българският топбоксьор Кубрат Пулев получи още похвали за представянето си в мача срещу Антъни Джошуа за световната...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама