ВИДЕО: Григор тренира с Андре Агаси в Мелбърн


ВИДЕО: Григор тренира с Андре Агаси в Мелбърн
Снимка: Getty Images/Guliver

1532 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече се подготвя с пълна сила за Australian Open, тренирайки с Андре Агаси в Мелбърн. Българският тенисист имаше възможност отново да загрее за предстоящата надпревара с тренировка на емблематичния корт Род Лейвър Арина заедно с легендарния тенисист.

Агаси работи заедно с Дани Валверду, като и двамата съветват Димитров. Освен това Григор проведе и тренировка с Кей Нишикори, от когото отпадна на 1/4-финалите в Брзибън преди седмица. Преди няколко дни българинът проведе занимание и със Серена Уилямс.

Все още не е ясно докога Димитров ще работи с Агаси, но по време на турнира в Бризбън сподели, че е безценно да го има в екипа си. "В екипа сме уверени и настроени оптимистично. Да имаш в щаба си Андре Агаси е безценно. Връзката ни е специална и се надявам нещата да продължат да се развиват позитивно. Свързва ни приятелство, братство. Той помага много с работата на корта, но предлага и един по-различен поглед. Двамата с Дани Валверду са чудесен тандем, трябва да бъда изключително доволен, че зад мен има двама толкова големи специалисти", коментира още Григор.

Как оценяват от ATP шансовете на Григор за завръщане в топ 5 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички