"The Telegraph": Григор върви надолу заради Шерцингер


"The Telegraph": Григор върви надолу заради Шерцингер

1496 0

Английският авторитетен "The Telegraph" отбеляза спада у играта на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Според изданието слабото представяне на българина в последно време има връзка с краха на отношенията му с певицата Никол Шерцингер.

Както е известно, Димитров не успя да пробие в топ 10 на мъжкия тенис и се върна на 12-а позиция, след като отпадна още в първи кръг на Мастърса в Рим. Българинът бе победен от Хуан Мартин дел Потро.

"Изглеждаше, че 26-годишният тенисист отново е поел по правилния път с рейда си до четвъртия кръг в Мадрид. Но българинът допусна загуба в първи кръг в Рим. Неговото поражение от Хуан Мартин дел Потро бе четвъртото му отпадане в първия му мач в последните пет турнира", отбелязва изданието.

"The Telegraph" отбелязва, че Григор губи все срещу по-ниско ранкирани тенисисти. В Мароко той отстъпи на световния номер 385 Томи Робредо.

"Може и да е съвпадение, че периодът на загуби за Димитров идва по време, когато има нови спекулации за връзката му с певицата Никол Шерцингер. Нивото на концентрация на българина страдаше преди от неща извън корта и неговият екип без съмнение го е инструктирал да се концетрира върху целите си, ако иска да изпълни потенциала си", пише още британското издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички