След загубата от България британците не скриха раздразнението си от едно нещо


След загубата от България британците не скриха раздразнението си от едно нещо
Снимка: Getty Images/Gulliver

3474 0

Състезателите на Великобритания на ATP Cup не скриха раздразнението си, че двубоите е трябвало да се изиграят след полунощ. Точно такъв бе случаят при загубата им от нашия тим в лицето на Алекс Лазаров и Григор Димитров. Двамата сътвориха истинска сензация, побеждавайки британците след шампионски тайбрек.

Джейми Мъри имаше задачата, заедно с Джо Солзбъри, да донесе решителната победа за Великобритания срещу България, но се успя. "Дразнещо е мачовете да са толкова късно, не е ли? Нека сме честни. Дразнещо е за всички в турнира. Жалко е, защото започват срещите на сингъл и има 6,000 души по трибуните, но докато ти дойде ред вече са няколко стотици само. Не така трябва да бъде на такъв турнир“, каза Мъри.

"Щастлив съм, че съм в отбора и съм заедно с някои от приятелите ми. Особено доволен съм от присъствието на Тим Хенман. Той разказва страхотни истории от времената, когато е бил играч, има и много опит“, каза още Нори. А с какво впечатли младокът Адриан Андреев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички