След провала през 2020г. - без фенове на Сърбия Оупън този път


След провала през 2020г. - без фенове на Сърбия Оупън този път
Снимка: Getty Images

1179 0

След като през миналата година турнирът по тенис Сърбия Оупън се превърна във фиаско, заради многото заразени с коронавирус играчи, днес братят на Новак Джокович Джордже Джокович лично съобщи, че на тазгодишното издание на турнира няма да бъдат допускани фенове:

„За съжаление, няма да има фенове тази година, тъй като сме в трудна ситуация – много хора се заразяват с вируса на всекидневна база. Годината е много трудна за всички и рестрикциите доведоха до много контузии.“

„За съжаление, Борна Чорич и Стан Вавринка се оттеглиха, но все пак ще има силни играчи. Освен Новак, Доминик Тийм, Гаел Монфис и Аслан Карацев ще се включат в надпреварата, както и родните любимци Филип Крайнович, Ласло Джере и Миомир Кецманович. Много играчи от топ 30 на мъжкия тенис ще бъдат тук.“ - съобщи Джордже Джокович пред сръбската телевизия Нова С.

Турнирът ще се проведе между 19 и 25 април. По време на миналогодишното издание на Сърбия Оупън се събраха близо 4 000 фенове, без да спазват никакви ограничителни мерки, а Новак Джокович бе подложен на сериозна критика по света, тъй като бе забелязан да празнува с приятели в нощен клуб в Белград.

Григор Димитров наскоро обяви къде ще е следващото му участие!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички