Шарапова отвърна: Аз съм на осминафинал, но не знам къде е Возняцки


 Шарапова отвърна: Аз съм на осминафинал, но не знам къде е Возняцки
Снимка: Gulliver/GettyImages

1562 0

Рускинята Мария Шарапова отговори на критиките на колежката си Каролин Возняцки, че не е правилно тенисисти хванати с допинг да играят на централния корт на Откритото първенство на Щатите.

Припомняме, че датската тенисистка заяви негодуванието си от това, че тя е пета в света и играе на страничните кортове, докато уличената в употреба на мелдоний бива поставена на „Артър Аш Стейдиъм“.

„Не аз правя програмата, а организаторите на турнира“, коментира Шарапова, след като спечели срещата си срещу американката София Кенин и си осигури място на осминафиналите на надпреварата в Ню Йорк.

„Аз съм състезател и за мен няма значение къде ще играя. Ако ме изпратите на някой паркинг в Ню Йорк, аз ще съм щастлива да играя там“, сподели бившата номер 1 в света.

"Това не е нещо, от което се интересувам. Единствено се вълнувам от това, че се класирах за четвърти кръг тук. Не съм сигурна обаче къде е тя", категорична бе Шарапова. Припомняме, че двукратната финалистка от Дания и пета поставена в схемата на турнира приключи с участието си в Ню Йорк още във втория кръг, след като допусна поражение от рускинята Екатерина Макарова с 2-6, 7-6, 1-6. За място на четвъртфиналите на US Open Маша ще се изправи срещу латвийката Анастасия Севастова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички