Серина: Винъс е единствената причина Серина Уилямс да съществува


Серина: Винъс е единствената причина Серина Уилямс да съществува
Снимка: Getty Images

2206 0

Великата американска тенисистка Серина Уилямс не каза с категоричност дали слага край на знаменитата си кариера след отпадането си от US Open 2022. Думите ѝ обаче, казани след загубата от Айла Томлянович с 5-7, 6-4, 1-6, навеждат на тази мисъл.

"Благодаря, татко, знам, че гледаш. Благодаря, мамо. Благодаря на всички, които са тук и които бяха до мен десетилетия. Всичко започна от моите родители, много съм им благодарна. Нямаше да бъда Серина, ако не беше преди това Винъс. Тя е единствената причина Серина Уилямс да съществува. Сестрите ми, съпругът ми, Олимпия, всички в моя лагер. Това беше най-невероятното пътешествие“, каза през сълзи Уилямс след края на мача от третия кръг.

На въпрос от Мери Джо Фернандес дали този двубой няма да промени мнението ѝ за оттеглянето, тя отговори: "Не мисля, но никога не знаеш".

Ако това наистина е последният двубой в кариерата на Уилямс, тя слиза от голямата сцена с 23 титли от Големия шлем - само една по-малко от рекордьорката в това отношение Маргарет Корт. А ето как Григор Димитров се сбогува с приятелката си Серина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички