Радванска напусна рано "Ролан Гарос", Маша бие


Радванска напусна рано "Ролан Гарос", Маша бие
Снимка: Getty Images/Guliver

1285 0

Неприятностите за Агнешка Радванска през сезона продължиха с отпадане още в първия кръг на тенис турнира "Ролан Гарос". Полякинята не успя да се справи с Аника Бек и отстъпи с 2-6, 6-3, 1-6.

Два затвърдени пробива Бек, №83 в световната ранглиста, поведе с 4-0 в първия сет и го приключи за малко повече от половин час. Радванска изравни сетовете, но в решителната част успя да вземе само един гейм.

Защитаващата титлата си Мария Шарапова трябваше да работи здраво още в първия мач за 6-2, 6-4 над Кая Капени. Големият проблем за рускинята беше ниският процент реализирани шансове за пробив - едва 5 от общо 14 възможности. Въпреки това разликата в класите беше твърде сериозна и след 85 минути на корта Шарапова вдигна победоносно ръце.

В същото време поставената под №11 Анджелик Кербер започна с летящ старт в Париж, като отпусна един-единствен гейм на Тимеа Бабош за крайното 6-0, 6-1. Германката взе осем поредни гейма, преди да позволи на унгарката да избегне втори "геврек". В следващия кръг Кербер се изправя срещу Айла Томлянович, която се наложи с 6-2 6-2 над Кейси Делакуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички