Прецакаха хиляди българи да гледат Григор


Прецакаха хиляди българи да гледат Григор
Снимка: Официален сайт на ATP

1439 0

Хиляди българи се качиха на автомобили и автобуси и пристигнаха в Истанбул, за да гледат Григор Димитров, Голяма част от феновете обаче няма да имат тази възможност. Причината е, че първият мач на българската звезда в тениса е днес. Съперник на Димитров е Андрей Голубьов.

"Имаме билети само за сряда, а не можем да останем повече. Жалко, искахме да сме на трибуните, но няма да се случи. А това бе страхотен шанс. Билетите са по 30 лири. Къде на друго място можеш да гледаш Федерер и Григор за по-малко от 30 лева", сподели пред "24 часа" мъж от Димитровград, който бе в тенис комплекса с цялото си семейство.

Така много българи ще запазят като впечатление от Григор само това, което видяха през мрежата по време на тренировки, Други пък имаха шанс и получиха автографи върху специалните големи топки или на официалната проиграма на първия в Турция турнир от календара на АТП.

А около кортовете наистина е страшно. Заради огромния интерес Григор и Федерер излизат и влизат през специална врата и изминават разстоянието до съблекалнята по подземен коридор. Швейцарецът си има и собствена охрана, която е навсякъде с него, а пътят му е ограден от подвижни бариери. Бодигардовете, ръководени от човек от АТП с вид на агент от ФБР, трябва да отместват стотиците протягащи се ръце.

И Федерер, и Димитров не отказват подпис, но няма как да дадат на всички.

Рекордьорът по титли от "Големия шлем" и най-добрият български тенисист са лицата на турнира. На транспарантите отвън на централния корт обаче снимката на Гришо по неизвестни причини е обърната и се създава впечатлението, че той играе с лявата ръка. Освен ако не се загледа човек в лого на "Найк" на екипа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички