От Australian Open: Григор Димитров ще спечели турнира


От Australian Open: Григор Димитров ще спечели турнира
Снимка: Guliver/Getty Images

1873 0

Журналистите, които списват сайта на турнира Australian Open, бяха запитани какви са очакванията им от тазгодишната надпревара. Единият от тях - Алекс Шарп, сподели, че очаква Григор Димитров да триумфира при мъжете тази година.

"Много е трудно да се мисли за пробиване на първите двама в ранглистата, но аз ще заложа на аутсайдер. Григор Димитров винаги е показвал потенциал, но титлата в Бризбън се оказа неговият ренесанс. Ако Джокович отпадне рано, Григор би трябвало да е на четвъртфинал и тогава всичко може да се случи", казва Шарп в отговор на въпроса кой от мъжете ще спечели.

Още един от 7-те журналисти в сайта на първенството - Пол Мор, който е и главен редактор, залага, че българинът ще блесне на Откритото първенство на Австралия.

"Григор Димитров може да бъде изненадата на турнира. Той определено е човек, който се е устремил към наградата. Мисля, че той ще изненада много хора тази година", споделя Мор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички