Огромният брой фенове шашна Григор на партито на тенисистите


Огромният брой фенове шашна Григор на партито на тенисистите
Снимка: Guliver/GettyImages

3235 0

Григор Димитров очаквано бе голямата звезда на специалното парти на играчите, организирано преди официалното начало на тенис турнира в София от сериите АТР250. Домакин на тържеството бе столичен хотел, а тримата най-високопоставени играчи споделиха няколко думи пред огромната тълпа от посетители на гала вечерта.

"Има едно голямо вълнение в момента, че съм в България и ще играя пред родна публика. Нямам търпение. През 2016 година си поставям за задача да запазя постоянство, да се опазя от контузии и се надявам в края на годината да играя в Лондон.

Благодаря на всички, които ме подкрепяха толкова рано сутринта, усещах подкрепата на всички. Трогнат съм, че и в момента има толкова много хора, едвам стигнах до подиума. Благодаря ви", заяви Гришо от сцената.

"Не мога да повярвам, че има толкова голям интерес и толкова много хора са тук. Още не сме почнали, а сега на партито дори опашката е по-дълга, отколкото мога да видя. Наистина съм много развълнуван, прекрасно е, че съм в София и нямам търпение да започваме турнира", коментира 11-ият в световната ранглиста и втори поставен в надпреварата Давид Гофен.

Подобно бе изказването и на лидера в схемата Доминик Тийм, който дори заяви, че това е най-доброто парти на играчите в който и да е турнир досега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички