Новак Джокович: Не съжалявам за нищо, Карлос Алкарас е страхотно попълнение в тениса


Новак Джокович: Не съжалявам за нищо, Карлос Алкарас е страхотно попълнение в тениса
Снимка: Getty Images

1279 0

Един от най-великите състезатели в историята на тениса - Новак Джокович, сподели как се чувства, след като му беше отказано да играе на "US Open". Сърбинът получи забрана да се включи в турнира, след като отказа категорично да си постави ваксина против "Ковид 19". Той обаче не съжалява за решението си.

"Не, не съжалявам изобщо. Искам да кажа, че съм тъжен, че не успях да играя, но това беше решение, кое то взех и знаех последствията от него", заяви Ноле пред медиите, след което възхвали младият Карлос Алкарас, който прави фурор в тениса.

"Поздравявам Алкарас за спечелването на "US Open". Той го направи по невероятен начин, в три или четири петсетови мача в турнира. Той е на 19 години и вече е номер едно в света. Удивително е какво е постигнал до момента. Мисля, че той е страхотно попълнение в нашия спорт, изгражда се голяма звезда. 

Очаквам новините (дали ще може да играе на "Australia Open"). Така че наистина нещата не са в ръцете ми в момента. Надявам се скоро да получа положителни новини“, допълни още той.

Ето на кой голям турнир се завръща Джокович

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички