Невероятно: Григор Димитров тотален фаворит за 2-ри трофей от 3 турнира - има един проблем


Невероятно: Григор Димитров тотален фаворит за 2-ри трофей от 3 турнира - има един проблем
Снимка: Getty Images

43789 0

Григор Димитров се радва на отлични последни месеци. Първата ракета на България завърши силно миналия сезон, а през този започна с титла, която е първа за него от 2017 година. А след турнирите в Австралия идва ред и за първата му надпревара в Европа през годината. Тя отново е от категорията ATP 250, а Гришо е тотален фаворит за трофея.

Става въпрос за състезанието в Марсилия, Франция. 32-годишният хасковлия е поставен под номер 2 в основната схема, което го превръща и в един от двамата с най-големи шансове за спечели турнира. Това показва и справка в платформата за онлайн спортни залози efbet.

Изненада сред фаворитите в Марсилия, където е и Григор Димитров

Любопитен е фактът, че и най-вероятният първи съперник на Димитров е сред фаворитите. Григор почива в първия кръг като поставен, а във втория ще срещне или Себастиан Корда, или квалификант. Американецът е сред най-тежките непоставени, които можеха да се паднат за българина, като доказателство е и фактът, че коефициентът на efbet за това той да спечели трофея е 9,80.

Зад него по шансове остават доста сериозни имена като Лоренцо Музети (13,00), Роберто Баутиста Агут (15,00), Иржи Лежецка (17,00), Емил Руусувуори (19,00), Алехандро Давидович Фокина (23,00), Денис Шаповалов (28,00), Анди Мъри (40,00) и други.

Така само петима състезатели имат поне на хартия по високи шансове да грабнат трофея в Марсилия. Не е изненада, че сред тях са и четиримата топ поставени, лидери в четвъртините си. Всъщност, първи в схемата и с най-големи шансове (единствен с по-високи от Димитров) е Хуберт Хуркач.

Само един е с по-големи шансове от Гришо за титлата

Григор Димитров и Хуберт Хуркач се поздравяват

От началото на годината полякът, който в момента е под номер 8 в световната ранглиста, записа осем победи и три загуби. На Australian Open той стигна четвъртфиналите и показа, че е в топ форма. Тогава обаче бе спрян от Даниил Медведев в петсетов сблъсък. Все пак Гришо може да се похвали с перфектно представяне срещу Хуберт, като е спечелил всички четири мача между тях.

Коефициентът на efbet за това именно Хуркач да триумфира с трофея в Марсилия е 5,00, докато ставката това да стори Григор Димитров е 6,80. Пазарите за третия и четвъртия поставен в схемата са съответно 8,00 за Карен Хачанов и 8,40 за Юго Умбер. Коефициентът за Феликс Оже-Алиасим пък е 9,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички